Kategorier
GRATIS FRAKT!

Bestiller du for over 800,-

gir vi deg:

GRATIS FRAKT!

Blir automatisk utregnet ved utsjekking!

Nytt Produkt

Ouch! Justerbar Spreader Bar - Sort

Produsent: Ouch!
Produktkode: OU919BLK
Tilgjengelighet: På lager
649,- Ekskl. mva: 519,-
Antall: Kjøp

Ouch! Justerbar Spreader Bar - Sort

Ønsker du å ta kontroll under BDSM-leken? Den sorte, justerbare spreader baren fra Ouch! gir en rekke spennende muligheter for pirrende bondageleker! Som en justerbar spreader lar den deg tilpasse bredden mellom armer eller ben etter dine preferanser, noe som gir ubegrenset tilgang til kroppens mest intime områder.

Med sin justerbare funksjon kan du enkelt tilpasse avstanden for å skape den perfekte posisjonen for din partner. Denne spreader baren er designet for å forbedre din dominans- og underkastelseslek, og tilbyr stabilitet og sikkerhet under bruk. De integrerte krokene gjør det enkelt å feste ekstra bondage-tilbehør som håndjern eller bondage-tau, noe som gir en enda mer spennende og variert opplevelse.

Den sorte, justerbare spreader baren fra Ouch! er ideell for både nybegynnere og erfarne brukere som ønsker å utforske nye dimensjoner av intimitet og kontroll. Forbedre ditt BDSM-repertoar med dette allsidige og tilpasningsdyktige verktøyet, og ta kontrollen på en ny og spennende måte.

 

Produktdimensjoner: 11.70 x 96.00 x 3.30 cm

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: