Kategorier
GRATIS FRAKT!

Bestiller du for over 800,-

gir vi deg:

GRATIS FRAKT!

Blir automatisk utregnet ved utsjekking!

Amoreane - Liquid Vibrator / Flytende Vibrator - Orgasmekrem - Kirsebær 10ml

Produsent: Amoréane
Produktkode: 60124
Tilgjengelighet: På lager
79,- Ekskl. mva: 63,-
Antall: Kjøp

Amoreane - Liquid Vibrator / Flytende Vibrator - Orgasmekrem - Kirsebær 10ml

Oppdag magien med Liquid Vibrator fra Amoreane! Denne orgasmekremen med en unik formel, laget med aktive ekstrakter fra planter i Amazonas regnskog, gir deg en naturlig og fortryllende opplevelse. Liquid Vibrator brukes på klitoris, kjønnsleppene, brystvortene, penis eller pung. Den gir en lett pirrende effekt og øker følsomheten!

Liquid Vibrator har en vannbasert formel som er oljefri, etterlater ingen rester og er enkel å rengjøre. Den er fri for parabener og petroleum, og er ikke testet på dyr. Denne flytende vibratoren er kompatibel med alle dine sexleketøy og kondomer.

Flasken har en praktisk dispenser som gjør den enkel å bruke og porsjonere! De viktigste ingrediensene inkluderer jambu-blomst/blad/stilk-ekstrakt og Aloe Vera-juice, som begge bidrar til den stimulerende og fuktighetsgivende effekten.

Spesifikasjoner
  • Ingredienser: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Spilantes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Benzoate, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Sodium Saccharin, Citric Acid, Disodium Edta, Parfum, Amyl Cinnamal, Citral, Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal alcohol, Benzyl Alcohol
  • 10ml
Det er ingen anmeldelser for dette produktet.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: