Kategorier
GRATIS FRAKT!

Bestiller du for over 800,-

gir vi deg:

GRATIS FRAKT!

Blir automatisk utregnet ved utsjekking!

-51%

Kinky Adventskalender 2021 - Sort/Rød

Produktkode: KINKYADVENT001RED
Tilgjengelighet: På lager
7.200,- 3.495,- Ekskl. mva: 2.796,-
Antall: Kjøp

Kinky Adventskalender 2021 - Sort/Rød

Produktinformasjon

Utforsk hverandre i julen med denne kinky adventskalenderen med hele 24 frekke overraskelser!   Adventskalenderen er håndplukket for å gi deg en spennende nedtelling til jul, eller bruk alt med en gang! Pakken er fylt med en mengde luksus BDSM-produkter fra blant annet kvalitetsmerket Avalon Fetish, stålprodukter fra BQS, sexleketøy for alle, orgasmekrem, glidemiddel og massasjeolje.

  

I pakken finner du alt du trenger til å utforske BDSM med kvalitetsprodukter, blant annet flogger som egner seg til oppvarming og en nydelig paddle, cuffs som passer perfekt til spennende dominansleker og mer. Vi skal ikke røpe alle produktene, så gled deg til å åpne en pakke hver dag og nyt nedtellingen!  


Adventskalenderens verdi er ca 7200,- og årets fantastiske pakkepris er kun 3495,-! Vi har kun et begrenset antall adventskalendere


Kinky Adventskalender er en super måte å utforske den spennende BDSM verdenen med gode og trygge produkter, samtidig som produktene er en fantastisk mulighet å bygge opp leketøysamlingen!


Produktene er håndplukket for å være et spennende og godt utgangspunkt, og kan derfor lett tilføyes med andre produkter fra vårt produktsortiment. Kalenderen blir levert i en stor, innpakket eske. Produktene er pakket inn i sorte poser med tall utenpå.

Obs! Noen produkter kan variere fra opprinnelig bilde, men vil ha samme kvalitet, pris og egenskaper.

Spesifikasjoner
  • Mål: x x x
Det er ingen anmeldelser for dette produktet.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: