Kategorier
GRATIS FRAKT!

Bestiller du for over 800,-

gir vi deg:

GRATIS FRAKT!

Blir automatisk utregnet ved utsjekking!

Teddybabes - Deluxe Audrey - Dukke

Produktkode: TB-AUD
Tilgjengelighet: På lager
12.995,- Ekskl. mva: 10.396,-
Antall: Kjøp

Teddybabes - Deluxe Audrey - Dukke

Produktinformasjon

Savner du litt kos i senga? Lyst til å holde rundt noe mykt og varmt på kvelden i stedet for noe livløst av plast? En Teddy Babe kan være noe for deg!


Teddy Babes er laget av fløyelsmykt stoff og plush fyll! Ingen oppvarming eller oppblåsing trengs, hun er klar til å koses med til enhver tid!


I motsetning til andre dukker laget av TPE eller silikon, så gjør stoffet at hun har en naturlig varme og tekstur som er god å klemme på, akkurat som en teddybjørn. Hun er lett å flytte på, løfte og oppbevare med sine nette 9,5kg, i motsetning til andre dukker som lett kan veie mellom 20 og 50 kg. Og med sitt justerbare indre skjellet så kan hun enkelt stå oppreist lent mot ting, settes i en stol eller på kne uten at hun detter overende. Hun passer også perfekt i en koffert og er lett å ha med seg på tur!


Hun kommer med en fløyelsmyk «vagina» av velur som penetreres og tas ut for rengjøring. Ønsker man noe litt fastere så følger det også med vagina og anus masturbatorer støpt i silikon som er lette å putte inn og lette å ta ut for rengjøring!  De indre åpningene på Teddy Baben har beskyttende plast på innsiden så du trenger ikke å være redd for å søle inni henne!


Leppene hennes er også av mykt silikon, finger-og-tå negler av plast for å gi et realistisk utseende og fingrene kan også poseres slik som du vil. Håret er en flott parykk som er festet med sikkerhetsnåler og er lett å fjerne for vask eller for å byttes med en annen hvis du ønsker det. Hun kommer med ett flott undertøy-sett også, men kan lett få på seg de klærne du selv ønsker.


Audrey er en brunøyd, brunette med flotte fuchsia negler og er 1.65 m høy med flotte runde bryster og en snerten rumpe. Hun kommer med en rød blonde-body og sorte strømper. Undertøysettet på produktbildet følges ikke med.


Det anbefales ikke å maskinvaske Teddy Baben sin, og skal man vaske henne så bør man bruke en fuktig klut og mild såpe, føn gjerne om det trengs.

Spesifikasjoner
  • Materiale: Plush, non-allergenic poly-fil
  • Høyde: ca 165 cm
  • Vekt: 9,5
Det er ingen anmeldelser for dette produktet.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:Nøkkelord: Teddy, teddybabe, babes, plysj,