Kategorier
GRATIS FRAKT!

Bestiller du for over 800,-

gir vi deg:

GRATIS FRAKT!

Blir automatisk utregnet ved utsjekking!

Doxy Massager - Original - Massasjestav - Sort

Produsent: Doxy
Produktkode: E26221
Tilgjengelighet: På lager
1.195,- Ekskl. mva: 956,-
Antall: Kjøp

Doxy Massager - Original - Massasjestav - Sort

Produktinformasjon

Doxy er kjent for sin helt vanvittige kraft. Du kommer til å bli forelsket i den rumlende, dype intensiteten i denne Doxy massasjestaven.

Doxy er laget av aluminium og støpt på stedet, noe som betyr at vekten og mekanismen inne i hodet til Doxy gjør at den ruller og rumler, og gir de intense vibrasjonene som trekker dypt inn i huden. Doxy er utrolig effektiv, uansett om det gjelder generell kroppsmassasje eller intime opplevelser.

Doxy gir deg både lave og intense programmer, og når helt opp til 9000 RPM på det høyeste. Doxy er derfor perfekt for alle, uansett om du liker de lavere instillingene eller er en Power Queen og kjører maks kraft!

Doxy bruker kun kvalitetsmaterialer i produksjonen av massasjestavene, samtidig som de setter sikkerhet svært høyt. Det myke hodet er laget av et hypoallergent materiale, fritt for alt av lateks og uønskede ftalater.

Doxy styres enkelt med tre knapper. En av/på knapp, og pluss og minus for å regulere kraften. Doxy har en lang ledning som gjør den enkel å bruke, samtidig som du slipper å tenke på å lade den opp eller bytte batterier - den er klar når du er klar!

Rengjøring av din massasjestav

Å vaske massasjestaver er enkelt. Vi anbefaler å bruke en leketøyrens uten alkohol og en lofri klut. Man skal ikke vaske massasjestaver under rennende vann eller under vann, da de ikke er vanntett.

IKKE Bruk Doxy Massager hvis:

  • Du er gravid.
  • Du er under påvirkning av smertestillende medisiner eller alkohol.
  • Du nylig har gjennomgått kirurgi.
  • Du lider av høyt/lavt blodtrykk, hjerteproblemer, epilepsi, multippel sklerose, dyp venetrombose, åreknuter eller noen hudsykdom.
Spesifikasjoner
  • Materiale: Silikon, ABS
  • Lengde, uten ledning: ca 35 cm
  • Diameter: Maks 6,2 cm
  • Lengde, ledning: ca 3 meter
  • Vibrasjoner, RPM: 3000 - 9000 RPM
Det er ingen anmeldelser for dette produktet.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: