GRATIS FRAKT!

Bestiller du for over 1500,-

gir vi deg:

GRATIS FRAKT!

Blir automatisk utregnet ved utsjekking!

Doxy Massager - Die cast - Massasjestav

: 25 Produktkode: E26225
Tilgjengelighet: På lager
Kr. 1.995,- Ekskl. mva: Kr. 1.596,-
Antall: Kjøp

Doxy Massager - Die cast - Massasjestav

Doxy Massager - Die Cast er den ultimate massasjestaven. Hodet er utformet slik at den lar vibrasjonene trenge dypt inn i kroppen. Imotsetning til de fleste massasjestaver, har ikke Doxy en kilende eller "buzzy" vibrasjon, men heller en dyp vibrasjon som trer inn i kroppen og når alle dine erogene soner. På grunn av sitt chrome aluminium/titanium skaft som gjør massasjestaven tyngre, har Doxy Die Cast den absolutt tyngste og dypeste vibrasjonen.

 

Bruk av Doxy Die Cast
Doxy Die Cast passer godt til både ryggmassasje for ømme kroppsdeler og intimmassasje. Doxy når hele 9000RPM på det sterkeste, men begynner på 3000RPM. Den kommer også med pulseringer som kan justeres!

 

Du styrer massasjestaven enkelt med 3 knapper, +/- knapp for intensitet og en av/på knapp. Hold power-knappen inne og føl at vibrasjonene går fra lav til høy intensitet. Hodet til Doxy Massager er i aluminium og er Doxys hemmelighet til de unike, dype vibrasjonene. Hodet er belagt med 100% hypoallergenic, medisinsk PVC helt uten latex og ftalater. Doxy Massager kan brukes med både vannbasert og silikonbasert glidemiddel, men ikke med oljebaserte produkter da disse kan skade produktet.

 

Spesifikasjoner

  • Lengde: 35cm
  • Diameter: 7cm
  • Strømkabel, lengde: 3meter
  • Vekt: 830g
Det er ingen anmeldelser for dette produktet.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: