Litt om å kjøpe dildoer på nett

Posted by Madam Mims 24/04/2017 0 Comment(s)

Skal du kjøpe dildo ?

 

Hvis du vil kjøpe en dildo på nett er det ikke mye informasjon å finne, men det finnes tusenvis av dem på nettet i alle former og farver, store og små, harde eller myke,metall eller gummi!

 

Dildoer kommer i alle former, størrelser og farver, bare fantasien begrenser. Klikk her for en oversikt over alle dildoene i vårt utvalg.

 

 

Men vi vil gjerne forsøke å fortelle deg litt mer om dem slik at du får en litt bedre oversikt over hva som består og hvilke som kan passe akkurat deg. 

Vi får ofte spørsmålet: "hvilken dildo anbefaler dere?"

Vårt svar er som oftest at det er vanskelig å anbefale noe fordi alle er annerledes og liker forskjellige ting ... at "det er litt som en reise, begynner et sted og du finner det du liker best etterhvert"

Vi har derfor laget en liten oversikt over de forskjellige dildo-typene herunder. Kategoriene overlapper selvfølgelig da en dildo med baller eksempelvis også kan ha sugekopp og en naturlig kan også være stor...

 

Når det gjelder størrelse...vel, som sagt vi er alle forskjellige men hvis du aldri har brukt en før,

kan det være en ide å begynne med noe som ikke er så alt for stort. 

 

Størrelsene er som oftest i cm eller mm, du finner en "ekte linjal" her  hvor du kan måle litt med fingrene for å se hvor stort 1 til 30 cm er. (legg inn hvor stor skjermen din er)

 

 

Enkle dildoer

Enkle dildoer kommer i flere varianter. Her er tre fra madam-mims.no's utvalg. Den ene er en design- silkon dildo som faktisk laget av et Norsk firma som heter Laid, den andre er av de gamle tradisjonelle jelly/ gummidildoene som er litt mykere og den tredje er en ekte naturtro silikonavstøpning av pornostjernen Brent Everett .

 

 

 

D1 silikondildo fra Laid

Ex probe dildo i jelly materiale

Brent everett dildo: naturtro silikondildo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enkle med baller

Dildoer med baller gir godt grep og går ikke lengre inn enn ballene. Mange synes også det gir litt mer spenning og pirring ved at "ballene" slår mot huden,

 

Curved passion : bøyd PVC dildo med baller

 

Doc Johnson - Bombshell - ballistic Dildo med baller

 

 

 

Med sugekopp

Dildo med sugekopp kan være praktisk for å sette fast på vegg eller gulv men kan også brukes med flere strap-on systemer og sexmaskiner.

 

Matador Mr.B  Gummidildo

Two tone toy - Jelly dildo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med håndtak

Noen ganger har men behov for bedre grep - slik er det bare! Da er en dildo med håndtak midt i blinken!

 

 

 

BQS Ståldildo med håndtak                    Vac-u-lock håndtaket for Doc Johnson vac-u-lock dildoer

 

 

Store dildoer (klikk her for å se vårt utvalg )

Vi har et veldig stort utalg av store dildoer. De fleste kan brukes både analt og vaginalt. Det viktigste med disse er at de er solide. Det anbefales også å bruke godt med glidemiddel. Vær obs på å rengjøre dildoene godt etter bruk for å fjerne glidemiddel for å unngå skade på leketøyet.

 

Mr. B Enigma:lengde 370 mm og diameter 100 mm - 3kg 

Bulder: 40 cm lang , 10 cm diameter på skaftet

 

 

BAM: 30 cm lang, diameter på 7cm

 

 

Vi har også et stort utvalg av Dobbel dildo (Klikk her) , Strap-on dildo (Klikk her) , Vac-u-lock (Klikk her), Naturlignende / myke dildoer , Anal dildo (Klikk her) og  Buttplug (Klikk her)

 

 

 

Det er viktig å bruke riktig glidemiddel - silikondildoer kan få skade ved bruk av silikon glidemiddel. Husk også å rengjøre dildoen for å fjerne glidemiddel. 

Oppbevar dildoen på et tørt sted og ikke la dildoer av forskjellig materiale berøre andre...dette gjelder spesielt Jelly dildoer.

Nøkkelord: dildo

Leave a Comment